duminică, 8 mai 2011

Zambeste, daruieste, iubeste !!!

 Aceste blog este deschis pentru toti acei care sant dornici sa se imbarce pe ARCA cu care sa facem calatoria de reintoarcere ACASA ! "ACASA"- Locul initial in care am fost creati de TATAL NOSTRU - DUMNEZEU si care se numeste EDEN ! As indrazni sa creionez cateva cerinte necesare si obligatorii pe care sa le respectam :                                                                                                                                 1-  Cuvantul lui Dumnezeu sa-ti fie crezul, iar tot ceea ce a lasat El pe Pamant pentru intrebuintarea fireasca atat din regnul vegetal cat si din cel animal sa fie util atat pentru hrana cat si pentru vesmantul tau in mod natural, neantinat si nealterat prin alte metode asa zise moderne (chimice, modificari genetice, magice, etc.).
2-  Ajuta-ti aproapele la nevoie, indiferent daca iti e prieten sau nu, daca esti ocupat sau nu, sau daca distanta geografica este mare sau nu.
3-  Daruieste din prea-plinul inimii tale neconditionat, iubirea pe care ai primit-o de la Dumnezeu Tatal, cu compasiune si blandete, cu bunatate si onoare.
4-  Nu judeca pe nimeni si nimic in jurul tau.
5-  Fii doar unealta din Mana lui Dumnezeu, fara a te ridica vreodata ca individualitate distincta, fara a lasa pe cineva sa-ti ridice postament sau sa te slaveasca pentru ceea ce ai facut, ci slaveste-L pe Dumnezeu pentru toate reusitele tale, caci doar El este Creatorul si Autorul de drept.
6-  Iarta orice fapta sau greseala ti s-ar fi facut si roaga-te pentru iertarea celui ce ti-a gresit.
7-  Nu face nimic ce poate dauna, deranja sau distruge armonia Universala, caci Legea Echilibrului te va pedepsi.
8-  Fii deschis pentru a intelege pe oricine vine la tine si iti cere sprijin sau sfat.
9-  Multumeste pentru tot ceea ce primesti.
10-La orice ispita ivita in calea ta, nu cantarii cu mijloacele tale si nici cu ale semenilor tai, ci cantareste cu ajutorul Duhului Sfant care iti va fi CALAUZA in tot ceea ce faci.
11-Nu folosii doar priceperea si experienta ta "pamanteana" si nu te bizuii doar pe judecata simturilor tale lumesti, ci cere ajutorul divin, care-ti va fi FARUL vesnic aprins pentru a te indruma spre adevar si dreptate in orice vei intreprinde.
12-Fii modest, calm, recunoscator, altruist, rabdator, iubitor si uneori umil in fata a tot ceea ce te inconjoara si raspandeste LUMINA DUHULUI SFANT pe care o primesti neconditionat si celorlalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu